-
Podobna zawartość
-
[Upgrade starego czy zakup nowego] 10 letni crossa Carver Sonic 120 czy nowy Riverside 920 lub cos innego
Przez Wronek,
- 4 odpowiedzi
- 1 046 wyświetleń
-
- 8 odpowiedzi
- 724 wyświetleń
-
- 33 odpowiedzi
- 1 915 wyświetleń
-
- 7 odpowiedzi
- 1 257 wyświetleń
-
- 6 odpowiedzi
- 1 592 wyświetleń
-
Pytanie
Gość Piotr
Witam.
Szukam roweru którym będę mógł pojeździć z rodzinką głównie po drogach asfaltowych ale że niedaleko mam las więc również chciałbym czasami tam się wybrać (są porobione ścieżki więc nie będzie to ekstremalna jazda). Po przemyśleniach wypadło na trekking jako że bez problemu zamontuję tam fotelik dla syna. Nie jestem maniakiem rowerowym więc nie będzie on używany bardzo dużo z powodu braku czasu ale chciałbym mieć pewny rower, na który wsiadam i jadę. Mam 182cm wzrostu i 108kg wagi więc myślę że rama 21" będzie w sam raz.
Wybór roweru padł na Monteria Massive 4.0 tylko ciężko mi znaleźć jakieś testy i opinie na temat tego roweru. chciałbym poznać Wasze opinie czy warto, ewentualnie chodzi mi po głowie Massive 5.0 ale czy warto do takiej okazjonalnej jazdy kupować rower z hamulcami tarczowymi i do tego hydrauliczne?
A może macie inne propozycje które możecie polecić w granicach 2000-2500zł Im więcej czytam forum tym mam większy mętlik w głowie.
pozdrawiam serdecznie
Piotr
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.