kporys Napisano 8 Maja 2018 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Siemka, na sprzedaż lądują oponki Vittoria Saguaro 26x2.0 wersja zwijana z Kevlarową stopką. Opony są zupełnie nowe. Cena za sztukę to 70zł. Posiadam również dętki Vittoria Ultralight po 15zł za sztukę. Przy zakupie opony, dętkę dorzucam za 10zł, natomiast przy zakupie dwóch sztuk, dołączam gratis komplet dętek Vittorii. W grę oczywiście wchodzi wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau000 Napisano 13 Maja 2018 Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Jestem zainteresowany, wysłałem pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Odpowiedziałem opony wciąż aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIY Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Hej, aktualne to jeszcze? Wysłałem pw, odczytana wczoraj ale cisza.... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawking Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 witam aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIY Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 2 godziny temu, Hawking napisał: witam aktualny? Chyba nie, czekam od piątku na odpowiedź i cisza póki co.... Pozdro DIY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Sorki panowie. Miałem teraz sporo roboty. Niestety wszystkie komplety sprzedały się dzień po wystawieniu. Temat do zamknięcia. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.