rfl1337 Napisano 8 Maja 2018 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) witajcie potrzebuje pomocy z doborem tarczy do mojego hamulca tektro aquila mianowicie jaką tarcze wybrać do tego hamulca żeby pasowała? zastanawiałem się nad tą https://www.centrumrowerowe.pl/tarcza-hamulcowa-dartmoor-nano-pd6203/?v_Id=23807&gclid=CjwKCAjwlcXXBRBhEiwApfHGTSmPYdoAcLSf0-AwmYeSTEV25JApPrhStFRzyJGy32xiTRFbHoOi8hoC5pIQAvD_BwE ale nie wiem czy będzie współgrać ponieważ nie jestem dobrze obeznany w tym temacie z góry dziękuję za pomoc Edytowane 8 Maja 2018 przez rfl1337 źle napisane słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 8 Maja 2018 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Kup shimano slx czyli sm-rt66. Dobierz średnicę tarczy do tego co masz w rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi