bart77 Napisano 7 Maja 2018 Napisano 7 Maja 2018 Witam serdecznie. Mam prośbę o pomoc w sprawie odczytania na koszulce nazwy firmy.Koszulkę kupiła dziś moja siostra jako idealna z drugiej ręki. Chciałem zasięgnąć więcej wiedzy o koszulce ale niestety nie potrafię odczytać firmy. Będę wdzięczny jeżeli ktoś zna tą firme lub potrafi odczytać. Pozdrawiam
bart77 Napisano 8 Maja 2018 Autor Napisano 8 Maja 2018 19 godzin temu, bart77 napisał: Witam serdecznie. Mam prośbę o pomoc w sprawie odczytania na koszulce nazwy firmy.Koszulkę kupiła dziś moja siostra jako idealna z drugiej ręki. Chciałem zasięgnąć więcej wiedzy o koszulce ale niestety nie potrafię odczytać firmy. Będę wdzięczny jeżeli ktoś zna tą firme lub potrafi odczytać. Pozdrawiam Temat mozna uznac za zamkniety. firma to SANTIC.
Gość Napisano 8 Maja 2018 Napisano 8 Maja 2018 na to "S" bym nie wpadł, resztę odczytałem poprawnie , choć nie za pierwszym razem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.