bart77 Napisano 7 Maja 2018 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Witam serdecznie. Mam prośbę o pomoc w sprawie odczytania na koszulce nazwy firmy.Koszulkę kupiła dziś moja siostra jako idealna z drugiej ręki. Chciałem zasięgnąć więcej wiedzy o koszulce ale niestety nie potrafię odczytać firmy. Będę wdzięczny jeżeli ktoś zna tą firme lub potrafi odczytać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart77 Napisano 8 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 19 godzin temu, bart77 napisał: Witam serdecznie. Mam prośbę o pomoc w sprawie odczytania na koszulce nazwy firmy.Koszulkę kupiła dziś moja siostra jako idealna z drugiej ręki. Chciałem zasięgnąć więcej wiedzy o koszulce ale niestety nie potrafię odczytać firmy. Będę wdzięczny jeżeli ktoś zna tą firme lub potrafi odczytać. Pozdrawiam Temat mozna uznac za zamkniety. firma to SANTIC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maja 2018 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 na to "S" bym nie wpadł, resztę odczytałem poprawnie , choć nie za pierwszym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.