flak Napisano 7 Maja 2018 Napisano 7 Maja 2018 Potrzebuję aplikacji, która podczas jazdy pokaże mi przejechany dystans, prędkość i aktualny puls. Ważne, aby można było zapisać plik i w przyszłości go móc importować np. do stravy albo innych stron.
lazyjones Napisano 7 Maja 2018 Napisano 7 Maja 2018 Locus pro robi to świetnie, choć służy do czego innego. Nie wiem czy wersja darmowa ma tę funkcjonalność.
MrVoodoo Napisano 7 Maja 2018 Napisano 7 Maja 2018 Używałem apki Bike Computer - Your Personal Cycling Tracker (różowa ikonka), polecam, chyba da się podłączyć pulsometr, przesyłanie do stravy jednym kliknięciem, zapisywanie pliku gpx jest.
ernesto Napisano 10 Maja 2018 Napisano 10 Maja 2018 Navime Gps Tracker jest super i ma możliwośc podłączenia pulsometru.
pszemoo Napisano 7 Czerwca 2018 Napisano 7 Czerwca 2018 IpBike używam od wielu lat na kilku telefonach. Aplikacja typowo pod rower, możliwość sparowania urządzeń ANT+ oraz Bluetooth. Wyświetlane dane konfigurujesz pod siebie dowolnie. Nie drenuje baterii. Zapisane ślady mogą automatycznie eksportować się do wielu serwisów sportowych, w tym do Stravy, można również samemu eksportować do gpx.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.