l-a-r-y Napisano 7 Maja 2018 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Witam, mam pytanie odnośnie działania blokady z manetki w amortyzatorze Suntour epixon, mianowicie zaciągam blokadę jest ok gdy zwalniam blokadę amortyzator odblokowuje się dopiero po mocniejszym naciśnięciu na kierownicę, czy jest to normalne ? Dodam tylko że jest to nowy amor kupiony w tamtym roku założony dopiero wczoraj. Pozdrawiam Piotra z ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Maja 2018 Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Który to jest model Epixona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l-a-r-y Napisano 7 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 (edytowane) Teraz, ACTIVIA napisał: Który to jest model Epixona Nie pamiętam teraz modelu ale chyba z 2017 r. Może pamiętasz to ja Cię tak nudziłem najpierw o raidona ale nie miałeś i sprzedałeś mi epixona, a mój Nick na tym forum co się kontaktowałem to lary84 tylko zgubiłem dane do konta Edytowane 7 Maja 2018 przez l-a-r-y Znalazłem foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lary84 Napisano 8 Maja 2018 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 Problemem była źle naciągnięta linka od blokady, naciągnięcie i regulacja pomogła i wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi