Malinowy Napisano 6 Maja 2018 Napisano 6 Maja 2018 Czołem Ekipa. Mam do kupienia używany, ale w dobrym stanie komplet hamulców m666 od shimano. Jest to katalogowo rocznik 2012. Czy jest jakaś znacząca różnica między tymi m666, a rocznikiem późniejszym, który nadal cieszy się sporą popularnością czyli m675? Dość przystępna cena. Warto się zainteresować, czy jednak inwestować w najnowsze m7000? Cytuj
przemogg Napisano 8 Maja 2018 Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) Cześć z tego co pamiętam konstrukcyjnie to samo, z miesiąc temu były po 129zł tylne 666 na alledrogo, co do 7000 nie miałem w łapkach i nie wypowiem się Edytowane 8 Maja 2018 przez przemogg uzupełnienie Cytuj
Malinowy Napisano 8 Maja 2018 Autor Napisano 8 Maja 2018 Obawiam się tego, że są to dość wiekowe hample i czy nie będę miał więcej z nimi awarii, niż pożytku? Obecnie posiadam m447 na gwarancji. Cytuj
przemogg Napisano 10 Maja 2018 Napisano 10 Maja 2018 Czy ja wiem, głownie obawiałbym się uszczelek właśnie z powodu wieku, wiadomo guma starzeje się czy się używa jej czy nie jednak same uszczelki mogą zrobić w warszawskiej gg trading czy jakiejkolwiek innej która robi to na zamówienie, koszty nie są duże, poza tym patrzyłbym na tłoczki i ich jakość ale z tego co wiem te serie nie cierpiały na ich pękanie, to chyba jeszcze nie te czasy, pamiętam że widziałem pęknięty tłoczek br m785 w necie gdzieś, może ktoś bardziej doświadczony się w tej kwestii wypowie; serwisuje m447 z 2008r w rodzince i sam jeżdżę jeszcze na m486, kocham ich trwałość, tak jak pisałem żałuję ze nie brałem tych 666. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi