gocu Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 (edytowane) O ile ledwo toleruję "rowey elektryczne do 25km/h" to to już przegięcie... proszę panów buraków od zdejmowania blokad o wyniesienie się z tego forum, bo to forum o _rowerach_. Widzę że tu nawet bez żenady się o tym pisze. Ale jak kierowca samochodu złamie przepisy to aj, waj, krzywda się dzieje. Moralność Kalego. Edytowane 19 Lutego 2019 przez gocu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Ja rowery do 25km/h i 250w ( czyli legalne ) toleruję bez zastrzeżeń . Są grupy użytkowników dla których te rowery są dobrym rozwiązaniem . Co do wszystkich odblokowanych i elektomotorków mam zdanie jak Ty . Myślę że większość użytkowników forum ma takie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inc0 Napisano 19 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Gocu każdy ma prawo do własnego zdania ale sposób w jaki ty swoje zaprezentowałeś wskazuje na żenująco niski poziom kultury osobistej i stanowi książkowy popis zwykłego chamstwa. To że ledwo tolerujesz rowery elektryczne legalne i nie tolerujesz osób poruszających sie konstrukcjami o mocach powyżej 250W które wcale nie muszą być nielegalne to twoja rzecz ale świadczy o jakimś rodzaju "ksenofobi e-cyklicznej" ale to twój problem że ci się "wolnobieg"przewala pod beretem na widok roweru elektrycznego a będzie gorzej bo ich liczba rośnie bardzo szybko. A tak przy okazji zdaje sie ze to jest forum publiczne i każdy może się tu zarejestrować i pisać swoje opinie tak długo puki nie łamie regulaminu forum każdy ! nawet Franek kierowca kombajnu buraczanego:P z pozdrowieniami dla wszystkich pozytywnie myślących na tej grządce "buraczanej" Inco burak czasem analogowy a czasem elektryczny XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi