firzu Napisano 31 Października 2006 Napisano 31 Października 2006 Szukam jakiejś sztycy o średnicy 30.0 mm. Problem w tym, że z tego co widzę to niewiele firm ma takie w swojej ofercie. na razie tylko Race Face i DaBomb znalazłem. Race Face troszke za drogie jest a DaBomb mi sie za bardzo nie podoba. Jesteście w stanie mi coś polecić, powiedzmy tak do 150 pln.
szakq Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 zawsze mozna pokombinowac ze sztyca 30.2mmroznica nie duza jesli rama na gwarancji najwyzej sztyce przejedziesz papierem sciernym troche i przy odrobinie cierpliwosci powinno dac rade
firzu Napisano 1 Listopada 2006 Autor Napisano 1 Listopada 2006 Po dokładniejszych pomiarach wyszło 30.2 wiec teraz już będzie łatwiej coś znaleźć. Po krótkim przejrzeniu oferty Arnika nie widzę też za dużo sztyc na 30.2. W oczy rzuciło mi się tylko Ritchey Logic i Roox S4.2.
szakq Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 jesli stac cie na rooxa to chyba smialo mozna polecic ta firme
Ślawus Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 jesli stac cie na rooxa to chyba smialo mozna polecic ta firme w sumie to nawet nie chyba, ale: na pewno można polecić tego Roox'a.
Sixer Napisano 1 Listopada 2006 Napisano 1 Listopada 2006 jeżeli chcesz tą sztyce do Kelly'sa to razmiar jest 30,4, ale 2002 r to może coś zmienili przez 4 lata
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.