Kapsztajn Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Witam forumowiczów Mam nietypowy problem z naklejkami na rower. Jakiś czas temu oddałem mój rower szosowy do malowania no i stare naklejki które na nim były niestety zostały zniszczone.Bardzo chciałbym na rower nakleić takie jak były lub bardzo podobne i tutaj pojawia się problem gdyż nigdzie na allegro nie ma takich do mojego roweru - F Mosera. Znalazłem na necie plik z grafikami które są prawie identyczne jak te na moim rowerze (w załączniku) ale nie mam pojęcia czy on jest wystarczający żeby zrobić takie naklejki i gdzie można by takie zamówić? Może ktoś zna jakiś sprawdzony sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Za mała rozdzielczość żeby ktoś Ci z tego zrobił dobre naklejki. Najlepiej pewnie by było mieć to jako grafikę wektorową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 http://dreamworkers.pl/index.php/kontakt/ Polecam jeśli Ci naprawdę tak zależy na wyglądzie. Mogą Ci te napisy nawet zrobić lakierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.