Cona78 Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Podłączyłem Ultegrę Di2 8050 z EW-W111 do licznika Sigma ROX 11 przez bluetooth. Wszystko działa, licznik pokazuje wszystkie ustawienia itd. Ustawiłem pod przycisk A w obu manetkach przełączanie ekranów licznika. Działa ale z opóźnieniem ok. 1 sekundy. Czy to jest typowe dla Di2 czy to ten licznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g286 Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Szanse że znajdziesz kolejną osobę z R8000 Di2 oraz ROX11 są niewielkie. Klient używający Garmina(nie wiem jakiego) nie zgłaszał mi takich problemów. Sądzę że to jakaś cecha sigmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 6 Maja 2018 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Możesz napisać do Sigmy, albo zapytać jakiegoś dystrybutora Shimano w Polsce który rozprowadza Ultegre Di2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.