Sonic64 Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Cześć, mam problem z bagażnikiem. Potrzebuję jakiś adapterów przy hamulcach tarczowych ? Teoretycznie mógłbym rozgiąć te aluminiowe blaszki, ale jeśli są bardziej pasujące bagażniki to nie bede tandety sztukował. Brakuje mniej więcej po 2cm na każdej stronie. Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 5 Maja 2018 Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Przy hamulcach tarczowych przeważnie problemem jest sam zacisk ale u ciebie jest tak umiejscowiony, że każdy standardowy powinien pasować. Rozstaw mocowania jest identyczny, tylko rurki idą tak, żeby nie zachodzić na zacisk. Kupowałeś ten bagażnik wysyłkowo? Jak dla mnie to on jest walnięty i zdecydowanie za wąski. Potrzebne rozgięcie o dodatkowe 4cm wydaje mi się zbyt duże. Mam pod ręką kilka (w tym pod hamulce tarczowe) i rozstaw montażowy to 15-15,5cm (mało dokładnie mierzone). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonic64 Napisano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 @zekker, tak wysyłkowo -Amazon zwróce bez problemu. To ten https://www.amazon.de/gp/product/B001NGF4W4/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 . Ktoś tam w komentarzach napisał że działa z tarczowymi to zamówiłem. No fakt za wąski, 11,5-12cm mam , kurde a taki fajny leciutki ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 6 Maja 2018 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Warto dopytać sprzedawcę czy ten model jest taki wąski, czy trafiła ci się walnięta sztuka (wygięty w transporcie?). Większość alu jest lekka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.