Blizzard Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ja z kolegami chcemy sie wybrać na tygodniowe wakacje rowerowe w nasze piękne góry tattry Nie chcemy tachać niepotrzebnych rzeczy typu namiot karimata - to warzy niestety Wpadłem na pomysł żebyśmy z kolegami wynajeli pokoje i tu pytanie o ewentualne namiary na w miarę tanie pokoje w okolicach Zakopanego, Białki/Bukowiny Tatrzańskiej. Chodzi mi o takie lokale w których nie trzeba bać sie o rowerek tzn. zeby mozna je było np. spokojnie wnieść do pokoju albo zamknąć w jakimś bezpiecznym miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 A gdzie w Tatrach chcecie jeździć? Możliwości są bardzo ograniczone i niespecjalnie fajne. Może lepiej wybrać jakiś rejon Beskidów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 To jest fakt, oficjalnie w Zakopanem jest niewiele szlaków rowerowych, które można przejechać w niecały jeden dzień, o ile nie pół. A tam gdzie chciałoby się wjechać są zakazy. Nie wiem jak z częstotliwością łapania takich rowerzystów, ale mnie tam mandaty nie kręcą ;P Co do wyjazdów w góry słyszałem, że Beskidy są pod tym względem świetną miejscówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.