radar Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam! A więc jak w temacie: NOCNA JAZDA 2 - czyli nocne zawody rowerowe na orientację Miejsce: TORUŃ Czas: 4 listopad (sobota) Krótki opis: Nocny alleycat po Toruniu robiony przez rowerzystów dla rowerzystów. Impreza jest nieoficjalna, robiona w gronie znajomych rowerzystów. Jak będzie wyglądała? Coś na zasadzie InO..., ale nie zawsze Warunki uczestnictwa: -niestety z różnych przyczyn liczba miejsc jest ograniczona (dla Włocławka, Torunia i okolic przewiduję ok 15 miejsc - może ulec zmianie) -impreza jest tylko dla osób pełnoletnich -zaczyna się w sobotę póóóźnym wieczorem a kończy zapewne nad ranem -będzie wpisowe zapewne - jakieś symboliczne -nocleg jak najbardziej możliwy - ale tylko podłoga w ogrzewanym pomieszczeniu (więc karimatka i śpiworek własne) Jak się zapisać? -wystarczy napisać maila: m.jakubowski@grupapowergr.pl (Imię; Nazwisko; Wiek; Ksywa; Dlaczego Chcesz wystartować?) Szczegóły każdy uczestnik otrzyma na priva. Na zgłoszenia czekam do czwartku 2.10.2006 coby wiedzieć ile osób jest chętnych. Pozdrawiam. radar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Łeee... jak tylko dla pełnoletnich to odpadam Chociaż i tak ciężko było by mi się pojawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdevil Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 No i po nocnej jeździe 2. Te zawody upłynęły pod znakiem Bydgoszczy, wody, dobrego humoru i nakrętki dezertera. :lol: Tzn... przyjechaliśmy z Bydzi ekipą 8 osób i 8 rowerów (biedna ta Kia, jak ona tych wszystkich zwierzów zmieściła). Na miejscu okazało się, że poza nami są tylko organizatorzy... czyli reszta świata wymiękła. Ja niestety nie mogłem wystartować bo mi nakrętka od szybkozamykacza z przedniego koła zdezerterowała... co za niefart. Chłopaki po trasce wyglądali jakby świerzo z Wisły wyszli... Potem to juz była kupa śmiechu i suszenie się (a przynajmniej próby). Impreza udana... niech inni żałują. Pozdro dla chłopaków z Torunia... dzięki za dobre ugoszczenie. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Niestety, nie udało mi się pojawić z kilku powodów: - pogoda (to był problem tylko dla rodziców, mi pogoda nie przeszkadza, ale nie chcieli mnie z tego powodu jeździć), - myślałem że z powodu pogody odwołaliście, dostałem informacje dość późno i wtedy było trochę za późno. Trudno, może następnym razem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie wątpię, że było fajnie. Nastepnym razem prosimy o troszkę szybsze info. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cieszę się że dobrze się bawiliście Następna będzie planowana duużo szybciej - ta była spontaniczna :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.