KuaMaciek Napisano 3 Maja 2018 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Witam, mam około 177/178 cm wzrostu a przekrok w okolicach 85 cm. W sklepie doradzono mi rozmiar L(21"), jednak po krótkiej jezdzie wydaje mi sie ze rama jest za duza. Jaka rama bedzie dla mnie bardziej odpowiednia? Moze M(19")? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 3 Maja 2018 Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Oczywiście, że za duża. Sklep miał tylko ten rozmiar że tak radził? Jak rama jest długa to nawet 17 mogłaby być dobra, ale to już od stylu jazdy zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuaMaciek Napisano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Była jeszcze 19. W takim razie go wymienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Maja 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 19" to jest zazwyczaj max przy takich warunkach, żeby to miało ręce i nogi - ja np. mam 180 cm, a jeżdżę na ramie z podsiodłówką 44, ale rozmiar wybrany celowo. 21" to już okolice 185 - 190 cm raczej. PS I dałeś sobie tak wcisnąć 21" mimo wątpliwości ? No chyba, że kupowałeś wysyłkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuaMaciek Napisano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Wątpliowsci sie po zakupie pojawiły, dużo potem nie jeździłem bo nie chciałem go już używać, jutro M przymierzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.