Prz Napisano 2 Maja 2018 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Myślę nad wyjazdem na długi weekend na Boże Ciało, gdzie chciałbym zwiedzić następujące miejsca: 1) Fort Gerharda i Podziemne Miasto w Świnoujściu 2) Muzeum i okręt podwodny w Peenemunde 3) okręt podwodny w Sassnitz Nie jeździłem jeszcze na wielodniowe wyprawy, ale długie dystanse to dla mnie nie problem. Rower gravel, podróż na lekko z noclegami na kwaterach. Na środę wieczór mogę być w Szczecinie lub Świnoujściu, czy realne jest obskoczenie takiej trasy z ww. atrakcjami tak, żeby w niedzielę o 17 wsiąść do pociągu powrotnego w Szczecinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prz Napisano 2 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Nie mogę już edytować, biorę ewentualnie pod uwagę wydłużenie wypadu o 1 dzień i start ze Szczecina/Świnoujścia w środę rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.