Skocz do zawartości

Scott Aspect 950?

vivanat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemanko. Jako że poczciwy hexagon już dawno dawno stał się za mały, stwierdziłem że pora na zakup nowego sprzętu :)

Nawierzchnia to głównie miasto praca-dom, rekreacja miasto i teren. Mój wybór padł na MTB, bo poukładałem sobie w głowie, że MTB przyjemnie śmignę po mieście, ale i w weekend łyknę kilka km i będę mógł zjechać w las i teren. Rowery crossowe czy szosa odpadły bo o ile miasto wszystko fajnie to teren nie wchodzi w grę. 

Budżet do 2000 zł. Wzrost 194 cm, waga max 87 kg. Serdecznie proszę o porady co warto byłoby wybrać w takim budżecie. Byłoby super, jeśli miałoby możliwość blokady przedniego amortyzatora i hamulce hydrauliczne (nie wgłębiając się w szczegóły i hasła że za taki budżet kupuje się amortyzator- takie rzeczy sobie wymarzyłem i jeśli byłyby to super ;P )

Mam możliwość zakupu nowego Scott'a Aspect 950 za równe 2000 zł (cena regularna 2449 zł) w rozmiarze XL. Co sądzicie o wyborze tej maszynki i czy dla 194 cm wzrostu XL będzie ok? Czy istnieje ryzyko że będzie za mały? Bo okazja fajna, rowerek przyjemny, sprzedawcy twierdzą że XL git, 2XL niepotrzebny, ale wiecie jak to jest :D 

Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...