mariano77 Napisano 2 Maja 2018 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Witam jak w temacie- z racji ,że na poważnie wziąłem się za treningi potrzebuję czegoś co mi w tym pomoże. Najważniejsze co mi potrzebne: podpięcie czujnika bicia serca ,czasy okrążenia bez konieczności stawania i resetowania urządzenia, ustawienie czasu interwałów , możliwość przełożenia licznika do drugiego roweru oraz funkcja" duch " czyli ściganie się z samym sobą. Mile widziana była by nawigacja bo sporo jeżdżę też szosą. Podobno garmin edge 705 to wszystko ma ,jednak jest to dosyć stary sprzęt a nie wiem czy się w to pakować.Licznik jest używany- macie jakieś przeciwwskazania ? Kasa jaką mogę wydać to 500 zł ,jednak wolałbym nieco mniej. Aha i koniecznie język polski menu ,bo z angielskim ciężko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 2 Maja 2018 Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Popatrz też na Garmina Edge 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano77 Napisano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 W dniu 2.05.2018 o 20:49, dawid1110 napisał: Popatrz też na Garmina Edge 500. Patrzyłem i na niego i na parę innych np edge 200 , polar , czy lezyne jednak najbardziej przypadł mi do gustu garmin edge 705 za którego dałem nieco powyżej 250zł . Zobaczymy jak będzie się sprawował . Ja liczę na lepsze wyniki i treningi pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1110 Napisano 6 Maja 2018 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 @mariano77 szerokości na trasach i super wyników życze ja za niedługo kupuje edga 820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerek33 Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Mam na sprzedaż Garmin Edge 705 oraz Edge 1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.