stefan2810 Napisano 1 Maja 2018 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Jakiś czas temu zakupiłem Gazelle, do wymiany jest suport. Widzę że ramiona są na kwadrat. Rowery typu XC znam ale z taką Gazellą pierwszy raz mam kontakt. Nie wiem jaka szerokość bo od strony napędu mam osłonę na łańcuch i nie mogę zmierzyć. Jaki suport kupić? To jest chyba osłona suportu, ją się ściąga?Jak ona się trzyma? Ktoś miał z takimi klasykami do czynienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 1 Maja 2018 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 witam prawdopodobnie sa tylko wciskane na jakis zatrzask Jesli nie wkrecone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Maja 2018 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Próbuj zbić zaślepki młotkiem i szerokim wkrętakiem. Jeśli nie idzie - użyj większego młota. Te osłony i tak nie będą pasować do nowego suportu. Jaki suport kupić dowiesz się po wykręceniu obecnego. Potrzebujesz trzech informacji: szerokość mufy, długość osi suportu (jeśli nie wymieniasz korby) i rodzaj gwintu (angielski lub włoski). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 Dobra to widze że stary suport muszę wymontować, myślałem że da się na podstawie zdjęć coś powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 1 Maja 2018 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 1 Maja 2018 Udostępnij Napisano 1 Maja 2018 @Imar Łooo Panie...a idź Pan w ch*&# z takimi wynalazkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.