Gość Napisano 28 Kwietnia 2018 Napisano 28 Kwietnia 2018 Zastanawiam się ile ml mleka nalać do kół UST 26x2.35 Jest to zestaw kół i opon w systemie UST Więc teoretycznie nie potrzebne mleko, ale chcę nalać mleka żeby załatało jakąś małą dziurkę Bo właśnie mi zeszło powietrze dziura zrobiona jak by szpilką
Mod Team durnykot Napisano 29 Kwietnia 2018 Mod Team Napisano 29 Kwietnia 2018 Wystarczy 60 ml. Pomijam ,że opony UST już dawno wyszły z rynku i zostały zastąpione oponami TR.
Gość Napisano 29 Kwietnia 2018 Napisano 29 Kwietnia 2018 Teraz, durnykot napisał: Wystarczy 60 ml. Pomijam ,że opony UST już dawno wyszły z rynku i zostały zastąpione oponami TR. Ok dzięki Dlaczego już tego nie robią? Zbyt duże koszta produkcji czy inne powody? Jakie wady ma system UST w porównaniu do TR? UST wagowo chyba trochę mniej korzystny ok 100g na oponie
Mod Team durnykot Napisano 29 Kwietnia 2018 Mod Team Napisano 29 Kwietnia 2018 UST jest cięższe i ma ,wg mnie, większe opory toczenia. Do tego dochodzi często trudniejszy montaż i demontaż. TR są zauważalnie lżejsze i mają mniejsze opory toczenia. Opina na podstawie własnych doświadczeń- Nobby Nic UST oraz TLR na tych samych kołach. Te drugie lepiej się prowadziły i lżej toczyły . Poza tym wlewanie mleka do UST zaprzecza idei UST . Miej na względzie fakt, że mleko nie wszystko zaklei.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.