user404 Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Dzień dobry Mam amoratyzator pod koło 26 , SF13 XCM p 26 100 . Kupiłem stery NECO H115 (typu 1-1/8), nabiłem miski okazało się że widelec jest szerszy na dole. Interesuje mnie rozwiązanie buzdetowe, rower do niedzielnych tras, najlepiej stery Neco. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Sterów nie dopasowuje się do amortyzatora tylko ramy. Jaką masz ramę? Jaka jest rura w amortyzatorze? Prosta czy Taperowana? Rura na dole się lekko rozszerza, dlatego bieżnię trzeba nabić ( jeżeli nie jest rozcięta, wtedy wchodzi lekko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Sporo osób też mi dzwoni po zakupie z pretensjami że kupili amorek ze sterówką 1/1/8" a na dole jest rozszerzenie. Rozszerzenie te służy do nabicia bieżni sterów na którym pracują dolne łozyska w ramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Świetnie nadaje się do tego rura od odkurzacza i młotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Jeśli komuś tej rury nie szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi