Kurczak602 Napisano 28 Kwietnia 2018 Napisano 28 Kwietnia 2018 Proszę Was o pomoc, kupiłem córce rower Scrapper AFFIX w GO SPORT. Rower tani(800pln) wiec cudów się nie spodziewam. Jednak żona przy kolejnej wizycie w Go Sport w innym mieście otrzymała info ze te rowery to porażka, że wszystkie poszły na zwrot i są bardzo awaryjne. Kolejna sprawa to to że córka podczas postoju nie dotyka cała stopą ziemi a palcami. Czy to żle. Twierdzi że rower jest zbyt duży. Czy to wszystko co napisałem to prawda czy fanaberie sprzedawcy?? Kompletnie sie nie znam proszę o pomoc
Mod Team sznib Napisano 28 Kwietnia 2018 Mod Team Napisano 28 Kwietnia 2018 Tak, rama jest za duża. Jednak jak już jest po fakcie zakupu nie możesz zwrócić z tego powodu. Podobnie z zasłyszanymi opiniami; nie mogą być powodem do zwrotu. Jak już Twój egzemplarz zacznie się sypać, to co innego.
Tatanka Napisano 28 Kwietnia 2018 Napisano 28 Kwietnia 2018 Rower zdecydowanie za duży.Co do jakości,to w tej cenie nie można się spodziewać dobrej jakości.Te zwroty to jakaś akcja producenta?
Kurczak602 Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Napisano 28 Kwietnia 2018 Nie wiem czy akcja prod., czy pesymizm sprzedawcy. Byłem z córką na dworzu i ona jest mega zadowolona i mówi ze super i go chce. Nie wiem co robić...
Gawel76 Napisano 28 Kwietnia 2018 Napisano 28 Kwietnia 2018 Dobrze że nie masz syna bo by se klejnoty poobijał
clavdivs Napisano 28 Kwietnia 2018 Napisano 28 Kwietnia 2018 Jak córka chcę, to zostaw. To nie rower wyczynowy. Dzieci szybko rosną.
Piter233 Napisano 28 Kwietnia 2018 Napisano 28 Kwietnia 2018 Na zdjęciu jak stoi na palcach to dotyka ramy czy nie? Jak nie dotyka to nie ma co się przejmować. A nawet jak dotyka to też nie ma co przeżywać, zakładam że w terenie jeździ, po prostu musi uważać, tak na oko myślę ze za 2 miesiące podrośnie tak że już będzie się czuła swobodnie.
Kurczak602 Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Napisano 28 Kwietnia 2018 Odległość od ramy do krocza ok 5cm. Też myśle że podrośnie tyle...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.