Skocz do zawartości

[Rama] Scrapper Affix - problem.

Kurczak602

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę Was o pomoc, kupiłem córce rower Scrapper AFFIX w GO SPORT. Rower tani(800pln)  wiec cudów się nie spodziewam. Jednak żona przy kolejnej wizycie w Go Sport w innym mieście otrzymała info ze te rowery to porażka, że wszystkie poszły na zwrot i są bardzo awaryjne. Kolejna sprawa to to że córka podczas postoju nie dotyka cała stopą ziemi a palcami. Czy to żle. Twierdzi że rower jest zbyt duży. Czy to wszystko co napisałem to prawda czy fanaberie sprzedawcy??

Kompletnie sie nie znam proszę o pomoc

20180428_121140.jpg

• Mod Team
Napisano

Tak, rama jest za duża. Jednak jak już jest po fakcie zakupu nie możesz zwrócić z tego powodu. Podobnie z zasłyszanymi opiniami; nie mogą być powodem do zwrotu. Jak już Twój egzemplarz zacznie się sypać, to co innego.

Napisano

Nie wiem czy akcja prod., czy pesymizm sprzedawcy. Byłem z córką na dworzu i ona jest mega zadowolona i mówi ze super i go chce. Nie wiem co robić...

Napisano

Na zdjęciu jak stoi na palcach to dotyka ramy czy nie? Jak nie dotyka to nie ma co się przejmować. A nawet jak dotyka to też nie ma co przeżywać, zakładam że w terenie jeździ, po prostu musi uważać, tak na oko myślę ze za 2 miesiące podrośnie tak że już będzie się czuła swobodnie.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...