oalan1 Napisano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Witam, mam taki mały problem, odebrałem z serwisu rower i zauważyłem po dłuższym czasie (serwis jest daleko) że trochę, źle wyregulowali mi tylni hamulec, ale domyślam się że jest to proste do naprawy. Otóż klamka od tylnego hamulca trochę późno "łapie" hamowanie, wolał bym żeby rower zaczynał hamować zaraz przy dotknięciu klamki, co trzeba zrobić aby to podkręcić? Dzięki za pomoc. dodam tylko, że hamulce tarczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) Edit. Podaj model. Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez Tatanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oalan1 Napisano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Deore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie hamulec został źle odpowietrzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi