TakiSamek Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 cześć jaką polecacie giętą kiere do 50 pln?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ale jaka prosta,gieta jaką jazde preferujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TakiSamek Napisano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ostre XC, obecnie mam giętą i właśnie do takiej sie przyzwyczailem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisss 1989 Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 ja polecam ci kalloy uno na 31,8 lub truvativ husefelt lub amoeba borla dh pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 13 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Zobacz sobie tutaj i wybierz giętą kiere wg wagi i zastosowań: http://arnik.freshsite.pl/index.php?cPath=122&page=1&sort=6a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ja polecam ci kalloy uno na 31,8 lub truvativ husefelt lub amoeba borla dh pozdro:) Ale te kierownice z tego co pamietam to sa dlugie troche. Przynajmniej te 2 ostatnie. Moge sie mylic ,ale nawet ta amoeba ma w nazwie dh wiec na chlopski rozum bedzie dluzsza niz 600mm ,a moim zdaniem to raczej juz nie do XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_comp/acccomp_19.htm Ewentualnie zobacz Standard tylko że ta kosztuje 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisss 1989 Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 no fkat wszystkie są powyzej 600 i to grubo :029: ale na pewno w tym ogromie kier znajdziesz cos dla siebie:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ale te kierownice z tego co pamietam to sa dlugie troche. Przynajmniej te 2 ostatnie. Moge sie mylic ,ale nawet ta amoeba ma w nazwie dh wiec na chlopski rozum bedzie dluzsza niz 600mm ,a moim zdaniem to raczej juz nie do XC Zawsze można złapać za piłkę do metalu i dociąć kierę na potrzebną długość. Praktyka powszechnie stosowana A wracając do tematu, to proponuję kiery Truvativa - w tej cenie to pewnie XR, albo "pozagrupowy" riserbar. W swoim przedziale cenowym są wg. mnie bezkonkurencyjne. Mocne i estetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zawsze można złapać za piłkę do metalu i dociąć kierę na potrzebną długość. Praktyka powszechnie stosowana A wracając do tematu, to proponuję kiery Truvativa - w tej cenie to pewnie XR, albo "pozagrupowy" riserbar. W swoim przedziale cenowym są wg. mnie bezkonkurencyjne. Mocne i estetyczne. czy takie mocne to nie wiem ( risebar ) mialem i porobily mu sie dziwne wybrzuszenia nie wiem od czego to ale zacząłem sie bac i wymienilem wiec nie powiedzialbym ze mocne ale ze estetyczne to fakt a co do mostka to byl superowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Zawsze można złapać za piłkę do metalu i dociąć kierę na potrzebną długość. Praktyka powszechnie stosowana A wracając do tematu, to proponuję kiery Truvativa - w tej cenie to pewnie XR, albo "pozagrupowy" riserbar. W swoim przedziale cenowym są wg. mnie bezkonkurencyjne. Mocne i estetyczne. Ogolnie beda ciezsze nic przeznaczone do XC,a ze uciac wolno to wiem ,bo sam swoja skracalem A tak w ogole jak taka kiera ma ponad 600mm to troche duzo ja trzeba bedzie skrocic. Ja z 580mm na 560mm skrocilem i jest ok ,ale to tylko po 1cm z kazdej strony ,a tam bedzie trzeba wiecej uciac... Wiec chyba lepiej kupic od razu kiere przeznaczona do XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.