Skocz do zawartości

[kiera] jaka do 50 pln...

TakiSamek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

ja polecam ci kalloy uno na 31,8 lub truvativ husefelt lub amoeba borla dh pozdro:)

Ale te kierownice z tego co pamietam to sa dlugie troche. Przynajmniej te 2 ostatnie. Moge sie mylic ,ale nawet ta amoeba ma w nazwie dh wiec na chlopski rozum bedzie dluzsza niz 600mm ,a moim zdaniem to raczej juz nie do XC

Ale te kierownice z tego co pamietam to sa dlugie troche. Przynajmniej te 2 ostatnie. Moge sie mylic ,ale nawet ta amoeba ma w nazwie dh wiec na chlopski rozum bedzie dluzsza niz 600mm ,a moim zdaniem to raczej juz nie do XC

Zawsze można złapać za piłkę do metalu i dociąć kierę na potrzebną długość. Praktyka powszechnie stosowana :unsure:

A wracając do tematu, to proponuję kiery Truvativa - w tej cenie to pewnie XR, albo "pozagrupowy" riserbar. W swoim przedziale cenowym są wg. mnie bezkonkurencyjne. Mocne i estetyczne.

Zawsze można złapać za piłkę do metalu i dociąć kierę na potrzebną długość. Praktyka powszechnie stosowana :D

A wracając do tematu, to proponuję kiery Truvativa - w tej cenie to pewnie XR, albo "pozagrupowy" riserbar. W swoim przedziale cenowym są wg. mnie bezkonkurencyjne. Mocne i estetyczne.

czy takie mocne to nie wiem ( risebar ) mialem i porobily mu sie dziwne wybrzuszenia nie wiem od czego to ale zacząłem sie bac i wymienilem :D wiec nie powiedzialbym ze mocne ale ze estetyczne to fakt :P a co do mostka to byl superowy ;)

Zawsze można złapać za piłkę do metalu i dociąć kierę na potrzebną długość. Praktyka powszechnie stosowana :)

Ogolnie beda ciezsze nic przeznaczone do XC,a ze uciac wolno to wiem ,bo sam swoja skracalem B) A tak w ogole jak taka kiera ma ponad 600mm to troche duzo ja trzeba bedzie skrocic. Ja z 580mm na 560mm skrocilem i jest ok ,ale to tylko po 1cm z kazdej strony ,a tam bedzie trzeba wiecej uciac... Wiec chyba lepiej kupic od razu kiere przeznaczona do XC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...