MarcinGoluch Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Witam, "Oddam" napęd zdemontowany z nowego Rose dr. Z. Zestaw zrobił kółko dookoła bloku jak przyszedł rower i poszedł w karton a jego miejsce zastąpił Gx Eagle. Absolutnie żadnych śladów użytkowania, rys czy tym podobnych. W skład zestawu wchodzi: Przerzutka tył, przód (direct mount - inny montaż do dogadania), manetki na obejmach, korba 40-30-22 z suportem ht2, kaseta hg50 11-36 i łańcuch hg54. Cena najtańszego na allegro z hg81 i hg95 1200zl. Swój zestaw oddam za 850zl w tym przesylka. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2018 Cena spada do 750zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIY Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Witam! Aktualne? Wysłałem pw. Pozdrawiam DIY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merc1011 Napisano 8 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Cześć, czy temat dalej aktualny ? Nie mogę napisać wiadomości PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIY Napisano 8 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 5 godzin temu, merc1011 napisał: Cześć, czy temat dalej aktualny ? Nie mogę napisać wiadomości PW Już dawno nieaktualne, zanim ja zapytałem Pozdro DIY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Kwietnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.