Cezaary Napisano 25 Kwietnia 2018 Napisano 25 Kwietnia 2018 Witam mam problem z tylną przerzutką Shinamo Tourney Tx. A mianowicie przerzutka nie chce wrzucić mi najmniejszego biegu chodzi mi o jedynkę, wrzuca mi trójkę gdy biorę na jedynkę. Myślę, że chodzi o to, że mam za słabo naciągniętą linkę i mam zerdzewiałą, chciałem wymienić, ale nie mogę, ponieważ nie mogę odkręcić śrubek od obudowy, są za bardzo zjechane. Z góry dziękuje. Cytuj
MrVoodoo Napisano 25 Kwietnia 2018 Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie wiem jak jest w tym modelu, ale w wyższych grupach nie trzeba rozkręcać obudowy, żeby wyjąć linkę. Poszukaj zaślepki w obrębie większej dźwigni, linkę powinno się wysuwać/przewlekać przez manetkę. Odkręć linkę z przerzutki, popchnij i zobacz, czy wychodzi gdzieś z manetki. Bez wymiany linki i pancerzy nie ma co liczyć na poprawne działanie. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez MrVoodoo Cytuj
Cezaary Napisano 25 Kwietnia 2018 Autor Napisano 25 Kwietnia 2018 Próbowałem znaleźć jakąś inną śrubkę i zaślepkę, a nie mogę wyciągnąć linki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi