Cezaary Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Witam mam problem z tylną przerzutką Shinamo Tourney Tx. A mianowicie przerzutka nie chce wrzucić mi najmniejszego biegu chodzi mi o jedynkę, wrzuca mi trójkę gdy biorę na jedynkę. Myślę, że chodzi o to, że mam za słabo naciągniętą linkę i mam zerdzewiałą, chciałem wymienić, ale nie mogę, ponieważ nie mogę odkręcić śrubek od obudowy, są za bardzo zjechane. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrVoodoo Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie wiem jak jest w tym modelu, ale w wyższych grupach nie trzeba rozkręcać obudowy, żeby wyjąć linkę. Poszukaj zaślepki w obrębie większej dźwigni, linkę powinno się wysuwać/przewlekać przez manetkę. Odkręć linkę z przerzutki, popchnij i zobacz, czy wychodzi gdzieś z manetki. Bez wymiany linki i pancerzy nie ma co liczyć na poprawne działanie. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez MrVoodoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezaary Napisano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Próbowałem znaleźć jakąś inną śrubkę i zaślepkę, a nie mogę wyciągnąć linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi