enzo89 Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Witam. Chciałbym spełnić swoje marzenie i zakupić rower marki KTM. Chciałbym żeby koła miały 29 cali, a rower nie był gorszy (osprzęt) od posiadanego przez żonę roweru Giant Revel link do jego specyfikacji: https://www.giant-bicycles.com/pl/revel-29er-2-2017 Jeśli chodzi o kwotę jaką chciałbym przeznaczyć na rower to wiadomo im taniej tym lepiej, jednak chciałbym aby nie był to rower gorszej klasy od wyżej wymienionego którym bardzo dobrze nam się jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t.j.tomasz Napisano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 OK, Jeśli tu musi być KTM to w grę wchodzą chyba dwa poniższe modele: KTM Ultra Fun 29.27: Oraz KTM Chicago 29.24 Disc H: Znaczące różnice do Revela to chyba tylko napęd, Revel ma 3x8, Fun 3x9, a Chicago znów 3x8. Czy podczas rekreacyjnej jazdy poczujesz różnicę? Nie wiem, nie wydaje mi się. Zostaje kwestia kasy i wyglądu. Na szybko, Ultra ~3400 PLN, Chicago ~2800 PLN, Revel ~2300 PL. No cóż za marzenia się płaci. Rozważ inne marki i inne rozmiary kół, chyba że KTM "is the one" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo89 Napisano 27 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Miał być KTM, kolega znalazł mi używanego Treka w podobnej cenie. Model X-Caliber 9. Zamierzam dzisiaj obejrzeć ten rower, jeżeli jego stan będzie w porządku to pewnie się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi