thepanone Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 jak w temacie. Czy będzie się gryźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Pytasz poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Tak, będzie źle pracował, nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 skom25 masz na myśli złą pracę amorka czy kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Jak rama matowa to będzie najlepsze zestawienie, szczególnie z goleniami anodowanymi też na czarno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 W ramach połysk jest inna średnica główki ramy, rura sterowa od amora matowego nie wejdzie. A tak serio to kpisz, czy o drogę pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Tak się pogryzie ale tak się pogryzie że w czasie jazdy będziesz to gryzienie słyszał aż rama w końcu wygryzie całą rurę sterową w amortyzatorze, wtedy się przewrócisz i kaplica 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepanone Napisano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) a ja serio nie rozumiem zdziwienia tutaj. No pytanie brzmi: czy matowy kolor dobrze wygląda z błyszczącym. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez thepanone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Nie będzie problemu. Ja mam rame petrol blue z połyskiem i matowego czarnego Revelationa. Jest okej. Refleksy na połysku nie są tak widoczne, poza tym rama ma masę detali typu sztyca mostek korby które odciągają wzrok - przeważnie są matowe przecież. Rama i tak większość czasu powinna być brudna! jedyny właściwy kolor to błoto i piach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Kwestie estetyki są tak indywidualną sprawą , że tego typu pytanie nigdy nie otrzyma jednoznacznej odpowiedzi - jeden woli córkę a drugi teściową Pooglądaj w necie zdjęcia rowerów w takim zestawieniu np. https://7anna.pl/product-pol-10179-Rower-Octane-One-2017-Prone-29.html i będziesz miał odpowiedz czy to ci się podoba czy nie , mnie osobiście to w niczym nie przeszkadza (sam mam matowy wideł w ramie w połysku). Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez gtb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepanone Napisano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 wygląda dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Ja śmigałem na Canyonie z matowym malowanie na rebie co była w połysku i powiem szczerze że nie wyglądało to źle. Jasne fajnie jakby reba była w macie ale kompletnie mi to nie przeszkadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi