picalke Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Cześć, przeszukując internet (niemiecki ;P) w poszukiwaniu roweru dla siebie natrafiłem na takie coś (opis w mieszanym angielsko-niemieckim): https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/gravel-bike-fuji-tread-1-5/856426185-217-4728 czy ktoś miał z takim sprzętem do czynienia? Bo cena wydaje mi się atrakcyjna... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
picalke Napisano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Mam jeszcze dodatkowe pytanie, czy ktoś się orientował jak szerokie opony można wsadzić do tego roweru? Zwłaszcza czy coś w okolicy 40tki się zmieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pankrat Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Jeżeli to 2015 rok i rama ta sama co u mnie: https://katalog.bikeworld.pl/2015/web/produkt/rowery/trekking_cross/fuji/44617/tread_1_3_disc to mam założone kapcie 42c (conti speedride z authora ronina) i jeszcze jest "troszkę luzu, myślę, że 45 to max co tam da radę wcisnąć w tylny wideł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
picalke Napisano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Super, dzięki! Rama wydaje się taka sama... Jaka jest w ogóle Twoja opinia o tym sprzęcie? I czy u Ciebie jest n ramie miejsce na zamontowanie bagażnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pankrat Napisano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Rowerem trochę już jeżdżę i ogólnie jeździ mi się nim bardzo dobrze, jeżdżę nim praktycznie wszędzie (na ile oczywiście mi opony pozwalają). O dziwo "fabryczne" opony są bardzo dobre szczególnie na asfalt i ubite ścieżki. Nie wiem ile masz wzrostu i jaki przekrok - ten co podlinkowałeś to tak 180cm+. Bagażnik i błotniki spokojnie w nim zamontujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi