KuLa2030 Napisano 30 Października 2006 Napisano 30 Października 2006 Hej Mam Problem z Przednim amortyzatorem po błotnistej i mokrej wyprawie , amor strasznie piszczy przy uginaniu się ? Poradzcie mi co to moze być wyczysciłem go i obawiam sie ze moze być to przez to ze nie jest nasmarowany ?
Schwefel Napisano 30 Października 2006 Napisano 30 Października 2006 na pewno jest to spowodowane brakiem smarowania. Odkręć 2 imbusowe śruby u dołu golenii dolnych i zdejmij je. Przesmaruj tuleje ślizgowe i golenie górne które chowają się w środku. Możesz jeszcze dać trochę smaru pod gumowe uszczelki.
KuLa2030 Napisano 30 Października 2006 Autor Napisano 30 Października 2006 Mam nadzieje ze pomoże ! Dzieki
Fistach Napisano 30 Października 2006 Napisano 30 Października 2006 Napisz jaki masz amor? Jak inny niz marzocchi to dajesz pod uszczelki Brunoxa i raz na jakis czas (w zaleznosci ile blota bylo) musisz amora rozkrecic i wyczyscic - zreszta jak to powiedziel juz Schwefel:)
KuLa2030 Napisano 30 Października 2006 Autor Napisano 30 Października 2006 XCT musze go rozkręcić i zobaczyć jak to tam wygląda obawiam sie ze tam jest troche wody i piasku ~!~
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.