Eighhht8 Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Nadal zastanawiam się jaki trekking/cross, a moim pytaniem jest co ma lepszy osprzęt i ogólnie lepsze (nie patrząc na napis na ramie). Kross czy Romet? Romet: https://www.romet.pl/Rower,ORKAN_4_M,10,715,718,14581,2017.html Kross: https://www.kross.pl/pl/2018/cross/evado-6-0 Dzięki wielkie za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jak sam pewnie widzisz miszmasz totalny - jak jedno lepsze to drugie słabsze i abarot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jeśli chodzi o napęd to Pablo ma rację ale jest jeszcze różnica w amorach . Być może tym trzeba się kierować . Piszę ,,być może " bo w mnogości modeli Suntoura trudno ( mi ) się połapać . Faktem jest że NCX są amorami powietrznymi . Czy ten z rometa też ? Jeśli tak to dla mnie byłby argument za tym rowerem . Tu na forum użytkownik ,, Activia " wie wszystko o suntourach . Spróbuj skontaktować się z min . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eighhht8 Napisano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol1994czx Napisano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Witam, nie wiem czy mogę w tu napisać, ale zrobię to. A mianowicie przymierzam się do zakupu rometa orkana 4, ale nie wiem jaki rozmiar ramy wybrać 19` czy 21`? Mój wzrost to 181 cm i 84 cm wewnętrzna długość nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fil29 Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Ja bym poszedł w 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Chyba ciut ryzykownie Wrzuć do działu "jaki dobrać rozmiar ramy" - prędzej będzie odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boczowro Napisano 5 Maja 2018 Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Amor sprężyna z blokadą skoku,suport octalink.Po roku wymiana, na suport ze zintergrowaną osią.Poza tym daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi