shadowek Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Witam, Krótkie pytanie, Romet Boreas 2 czy Accent Furious? Pomijamy aspekt wizualny i skupiamy się na różnicach technicznych. Oba posiadają Sram 11, karbonowy widelec, podobną wagę. Natomiast nie do końca jestem świadomy (gdyż nie znam się) innych różnic, w tym dotyczących hamulców. Bardzo bym prosił fachowców o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Może skupmy sie na tym że Furius jest dostępny a Boreas nie i nie wiadomo czy będzie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowek Napisano 24 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Teraz, rzezniol napisał: Może skupmy sie na tym że Furius jest dostępny a Boreas nie i nie wiadomo czy będzie To jest faktycznie mocny argument, chociaż liczę, że może bliżej lata się pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek190 Napisano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Wątpię w to. Od dwóch miesięcy wodzą za nos potencjalnych nabywców pisząc o opóźnieniu produkcji, mimo, że już dwa lata temu mieli przygotowane egzemplarze demo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Dajcie spokój z tymi Rometami, to są wirtualne rowery. Furiousa mam od zeszłego sezonu kiedy zadebiutował i jestem bardzo zadowolony,polecam. Nie wiem jak w tym roku ale w zeszłym też był spory problem żeby Furiousa kupić, ja to zrobiłem w ciemno bo nigdzie w sklepach stacjonarnych nie było możliwości przymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 (edytowane) A mi się udało Edytowane 16 Maja 2018 przez crupez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pywned Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Ten boreas nie powiem ładny rower, sam obecnie szukam jakiegoś gravela 1x11, szkoda, że geometria to jedna wielka tajemnica. Nigdzie jej nie mogę znaleźć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 25 Maja 2018 Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Geometria Boreasa: Żródło: https://issuu.com/extremesport.hr/docs/romet_2018_v019_en strona 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi