Croussant Napisano 23 Kwietnia 2018 Napisano 23 Kwietnia 2018 Cześć, jestem zielony w tych sprawach więc zwracam się do was o pomoc Posiadam oto ten rower https://www.kross.pl/pl/2017/mtb-xc/level-r3 Jak zauważyliście są tutaj opony do jazdy typowo MTB, znudziła mnie już jazda po lesie, polach itp i chciałbym się przerzucić na asfalt, a nie będę specjalnie kupował drugiego roweru Chcę nabijać dużo kilometrów przy jak najszybszej jeździe, a te opony mi to trochę uniemożliwiają ponieważ stawiają zbyt duży opór. Do wygłupów nadają się idealnie Więc oto mój problem, chciałbym wymienić te opony MTB na opony do jazdy na asfalcie lecz nie mam pojęcia jakie opony kupić. Nie wiem czy te co mam są bezdętkowe czy dętkowe, nie mam pojęcia jakie opony szosowe dobrać by nie wpadły mi w obręcz i czy muszę mieć do nich dętkę czy nie. Więc zwracam się do was o pomoc. Liczę na to, że pomożecie dobrać mi odpowiednie opony by pasowały do mojej felgi i by sprawiały mi radość z jazdy po szosie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.