zexus123 Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 Witam mam problem z powodu ze amortyzator w moim starszym rowerze skrzypi, totalnie się nie znam więc tylko tyle moge powiedzieć i prosilbym o pomoc z tym aby przestalo skrzypieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 Jak długo go masz i czy kiedykolwiek go smarowałeś w jakikolwiek sposób? Jak chcesz to możesz go rozbierać, ale to co zastaniesz w środku może być traumatycznym widokiem. Wytrzeć stary syf/smar i nasmarować nowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 seraph miałem wczoraj klienta z takim 3 latkiem. Jak go rozebrałem to rdza zżarła prawie całe rury goleniowe - ta część co wchodzi poniżej uszczelek kurzowych. Amortek już się nie nadawał do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zexus123 Napisano 22 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 No ten rower ma duzo lat a nasmarowywany był z 5 lat temu? Czyli pewnie rozbierać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 No to go nawet lepiej nie rozbieraj tylko zainwestuj w nowy, bo nie serwisując amor przez 5 lat to wątpię że będzie sens go regenerować tym bardziej że to tani budżetowy amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi