Falkonetti Napisano 21 Kwietnia 2018 Napisano 21 Kwietnia 2018 Witam, Mam do wyboru dwa rowery. Oba mam wynegocjowane w tej samej cenie. Orkan 5 2018 Crosstrail Sport 2018 Wiem że w orkanie jest lepszy sprzęt ale czy w rowerze crossowym to aż tak jest odczuwalne. Na Specu jeździłem tesotowo i bardzo był wygodny a siodełko nie sprawiało dyskomfortu. Nie miałem okazji się przejechać na orkanie5 z 2018. Skłaniam się ku spec z uwagi że miałem.okazje chwilę pojeździć. Jakie są wasze opinie i zdanie. Co lepiej wybrać. Rower jest na lata i mam dylemat. Myślałem jeszcze o Uni Zethos ale najmniej mi się podoba. Wszelkie opinie mile widziane. Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Kwietnia 2018 Mod Team Napisano 21 Kwietnia 2018 Jak Ci się bardziej Spec podoba, to go bierz. Osprzęt z biegiem czasu możesz przecież stopniowo wymieniać. Cytuj
sedymen Napisano 21 Kwietnia 2018 Napisano 21 Kwietnia 2018 Spec zawsze robi wrażenie. Orkana 5.0 mam 3 lata i jest super. Zaliczył kilka wypraw sakwiarskich. Świetny rower na różne wyzwania. Cytuj
Pitof Napisano 21 Kwietnia 2018 Napisano 21 Kwietnia 2018 W obydwu rowerach amortyzator jest ciężki i generalnie niskiej jakości. W Specu będzie zmieniony tłumik (Brain), ale reszta pewnie została ta sama. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi