hetakhe Napisano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Witam, chciałem się poradzić, mianowicie mam synka 15 miesięcy, z którym chciałbym rozpocząć przygodę jazdy na rowerze w foteliku. Zaznaczam, że jak na swój wiek jest bardzo wysoki. Rozważam zakup dwóch fotelików montowanych na tył do ramy: 1) Bobike Maxi Tour Exclusive (cena 475 zł) (zdjęcie nr 1 - fotelik niebieski) 2) Thule Ride Along (cena 516 zł) (zdjęcie nr 2 - fotelik siwy) Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, który z nich będzie lepszym wyborem ? Na korzyść Bobike przeważa to, że fotelik jest wydłużany z tyłu i pasy idą za nim, boję się, że w Thule jak dziecko podrośnie głowa będzie mocno wystawała (czy to tak się nie patrzy na to ?). Proszę o jakieś rady jak ktoś miał doświadczenie z tymi fotelikami. Pozdrawiam, R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Witam, Chętnie się podepnę pod temat. Jedyna różnicą że w sporo niższej kwocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Co dla Ciebie jest sporo niższą kwotą ? Z niedrogich, moim zdaniem, WeeRide jest wart uwagi. Kiedyś go sprzedawaliśmy i szły w setkach miesięcznie. Reklamacje bodaj jakieś bywały, ale co i jak to nie wiem, leciało wszystko do serwisu zewnętrznego. Podstawowa wersja oscyluje w granicy 380 zł na allegro. Używki pewnie będą o połowę, może mniej, tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.