zajonc Napisano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Kupie koło tylne 26'' na os 135/9, piasta pod tarcze na 6 śrub najlepiej na łożyskach maszynowych, oczywiście koło w dobrym stanie technicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 Koło tylne z tarczą hamulcową obręcz rigida, piasta deore m525, szprychy sapim, proste.Cena 170zł + wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 21 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 Jaki to model rigidy? piasta ile km ma przejechane? pokaż zdj jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 https://www.olx.pl/oferta/kola-26-rigida-shimano-m525-sapim-CID767-IDtKd01.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 23 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 tnx, ale przemyślałem jednak i coś na maszynowych łożyskach szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Millerek Napisano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Ile chcesz przeznaczyć kasy? Mam prawie nowe, przejechane może 500km w zeszłym sezonie, na maszynach, qr 9mm, proste, pod mleko. Ale tylko komplet... Miały być na set zimowy ale nie wyszło,obecnie są kompletne, tarcze slx na 6śrub (mogę dorzucić)...kompletne z ogumieniem, kaseta slx 10, później dodam konkretne zdjęcia jak chcesz. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Millerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 już kupiłem na maszynach na olx spozniłeś sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi