Bielson Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Cześć, mam od nowości nietknięty amortyzator: sr suntour sf-14 nex p. Po złożeniu roweru tego nie ruszałem, jak był ustawiony to tak został. Czy coś o tym powinienem wiedzieć? JEst to amor w rowerze lazaro integral v2 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Powinieneś wiedzieć, że to atrapa amortyzatora, niczym się nie przejmować tylko jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielson Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Teraz, Dokumosa napisał: Powinieneś wiedzieć, że to atrapa amortyzatora, niczym się nie przejmować tylko jeździć. czyli rozumiem że nie zwracać na niego uwagi? Bo ostatnio przy myciu roweru zobaczyłem naklejkę na amorku że przed użytkowaniem należy przeczytać instrukcję amorka, dlatego piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Lecz warto zajrzeć do niego co sam użytkownik za pomocą naszych porad spokojnie powinien sobie dać z tym radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi