Biedronca v4 Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no właśnie znacie sklepy i FIRMY które moglibyście mi polecić produkujące lampy przykręcane do bagażnika, ewent.do widelca? Poszukuje takiej i nigdzie nie ma Wszedzie sa na sztyce,a ja nie chce takiej,bo czesto cos mam w bagazniku... Bardzo istotne dla mnie by byla to lapa na zwykle dwa paluszki - nie chce zadnych innych mikroskopijnych baterii Mozecie cos poradzic i polecic? Oczywiscie zeby szalonej ceny przy tym nie bylo Moze byc tez lampa na widelec tylni,ale musi byc dosc duza by byla widoczna i dobrze swiecaca i... na zwykly paluszek,bo nie jestem zachwycona niewymiarowymi bateriami (sa jakby trudniejsze do kupienia hyh)..rozumiecie... Priosze o poradyczna help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 http://www.bikeonline.pl/product_info.php?...e07f3bbf40b3b4a Można zamotnować na sztycy, widelcu i samym bagażniku... Mam i polecam(wiele osób ją ma i zachwala...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi