lycked Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Cześć Chciałbym wam pokazać dosyć nietypowy film z nietypowym rowerem :wink: Opinie i komentarze mile widziane. P.S. Nowa część jest już w trakcie montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A umiesz na jednym kole jezdzic na tej maszynce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 No fajne ale mam pytanie czy nie spadają ci czasem nogi z tych pedałów bo tak to wygląda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lycked Napisano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2006 @Mody: Na jednym kole raczej sie nie da, ale teraz cwicze drifty :lol: @baksik22: Możliwe, że spadają, ale to chyba w tych scenach gdzie na 1x1 jeździłem Tak swoją drogą to te plastikowe pedały też są daremne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKS Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 fajny rowerek- to twoja własna konstrukcja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lycked Napisano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Konstrukcja własna No prawie... skorzystałem z pomocy spawacza i taty, bo to jednak troche cięższa robota niż złożenie zwykłego roweru Wzorowałem się na zdjęciach znalezionych w Internecie (dałbym linka ale jeszcze mnie posądzą o reklamowanie;) ) Jeździ się na tym całkiem fajnie, zawsze to jakaś odmiana od mtb. Teraz tylko musze zainwestować w jakiś bardziej profesjonalny osprzęt Tu się możecie przyjrzeć dokładniej konstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Hehe niczym Easy Rider... fajana maszynka A dasz radę zrobić stoppie z przednim of korz?? Fajne, naprawdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lycked Napisano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2006 stoppie powiadasz Niestety nie, poza tym nie mam nawet hamulca z przodu. Ale przez zimę się tym zajmę, myślę nawet nad tarczówkami. Jak robić to porządnie od razu Tak będąc przy nietypowych rowerach to myślałem nad zrobieniem czegoś takeigo spincycle Fajna zabawa musi być tylko kawałek placu równego w miarę by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Chetnie bym sie przejechal na Twoim rowerku IHMO wydaje sie ciekawy i taki inny niz wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lycked Napisano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 @Mody: Nie ma sprawy, możesz kiedyś wpaść :wink: Tylko zaznaczam, że to wcale nie jest takie proste Ja potrzebowałem dobrych kilku godzin, żeby w miarę opanować jazdę, a najgorzej było ze skręcaniem (i do tego brakeless :lol: ) A ciekawy niewątpliwie jest. Ludzie bardzo różnie reagują, widząc mnie na nim :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 W sumie to nie mam do Ciebie ,az tak dalego Ale nie bede Ci sie zwalac na glowe ,bo szka Twojego czasu. A mozliwe ,ze kiedys spotkamy sie na trasie to mozemy wtedy pomyslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lycked Napisano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Spoko spoko :wink: W tym roku chyba juz koniec z jezdzeniem. Chociaz w sumie ciekawe jakby sie spisywal w warunkach zimowych . Z drugiej strony, z jedna tylko v-ka lepiej nie ryzykowac Czas powrocic do mtb na jakis czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.