ILC Napisano 16 Kwietnia 2018 Napisano 16 Kwietnia 2018 Witam, Poszukuję dobrej jakości w miarę wygodnych chwytów do kwoty około 50 zł. Zależy mi na tym by materiał nie wchłaniał wilgoci. Myślałem nad czymś typu accent silicon, tylko właśnie nie wiem czy one nie będą "gorące" w lato. Do tej pory używałem zwykłych standardowych kellysów z gumy.
ILC Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Napisano 18 Kwietnia 2018 Gripy do 50 zł a tu mi proponują produkt za 50 euro...ehh chyba kupię pierwsze z brzegu i tyle.
testudo Napisano 18 Kwietnia 2018 Napisano 18 Kwietnia 2018 Jeśli Ci to coś pomoże to silikonowe esi chunky (czarne, a w zasadzie ciemno-popielate;) ) nie robią się latem "gorące", myślę że te accenty też nie powinny, ale może niech się wypowie ktoś kto je regularnie ściska;)
Mod Team mrmorty Napisano 18 Kwietnia 2018 Mod Team Napisano 18 Kwietnia 2018 Wiem że mocno poza budżetem ale zaproponuję Bontrager SE Elite. Najlepsze chwyty jakie w życiu miałem. Co prawda raczej zalecane do ostrzejszej jazdy ale do niedzielnego roweryka też się nadadzą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.