GoldenRC Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Cześć, od jakiegoś czasu jeździłem na szosie wujka (Kross Venom Enyo 2008), lecz cały czas jest problem z przerzutkami. Łańcuch jest pokrzywiony itd. Znalazłem aktualnie Krossa Vento 2.0 z 2017 roku z przebiegiem 600km za 1200zł. Warto go wziąć? Jeżdżę raczej rekreacyjnie z kumplami Mój budżet jest w tych granicach właśnie, a rower strasznie podoba mi się wizualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Z takim przebiegiem i za takie pieniadze warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano77 Napisano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Jeżeli wielkość ramy ci podpasuje to warto się nim zainteresować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenRC Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Dzięki za pomoc. Zero rysek. Igła. 200km przebiegu, full dokumentacja. Prosto po przeglądzie. Będzie służył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.