Enelt Napisano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Poszukuję ok 3-4 osób na wyprawę rowerową do zachodniej Ukrainy (Polesie Wolyńskie ). Termin: do uzgodnienia, ale pewnie maj,czerwiec, lipiec 2018 Czas trwania : ok 5 dni ( do negocjacji :-)) Noclegi: rozważam opcję pod chmurką, ale mogą być również kwatery Dojazd: pociągiem do granicy O mnie : 34 lata, fanka weekendowych podróży rowerowych, głównie po kraju; dziennie jestem w stanie pokonać średnio ok 100 km ( przy sprzyjających warunkach , nawet do 140), ale wysoko cenię sobie walory krajoznawcze, wiec czesto te dystanse są dużo krótsze; jestem bardzo ugodowa i w terenie najważniejsze jest dla mnie obcowanie z przyrodą oraz. ..optymizm :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafvirgo Napisano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Hej, jestem Rafał z wielkopolski miłośnik rowerowych przygód, mam urlop od 4 do 9.06. jeżeli pasuje proszę o więcej szczegółów. Rafael.Bike.Club[małpa]gmail.com Czekam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iczka28 Napisano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 4-5 dni moglabym wyszarpac ,jedyny problem jest taki ze nie mam juz waznego paszportu Jakie terminy rozwazasz ? mnie ni ebedzie w pierwszej polowie lipca a tak jeste elastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Hej byl bym zainteresowania ale w lipca lub sierpniu . Jezeli mozna wiecej szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi