Borsuczy Napisano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Cześć. Jest ktoś w Białymstoku, kto ma jakiś porządny, precyzyjny manometr, który mógłby pożyczyć? Chcę sprawdzić działanie manometru w pompce, żeby wiedzieć czy można się nim sugerować czy nie. Głupia sprawa, ale nie wiem jak to lepiej rozwiązać. Mam dwa manometry i różnie pokazują. Chcę tylko pożyczyć, nie kupić, następnego dnia mogę oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Możesz podjechać na stację paliw i tam sprawdzić na kompresorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 A da to miarodajny wynik? Precyzyjne są te manometry na stacjach paliw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Zdecydowanie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Ok, to podjadę kilka razy z różnymi ciśnieniami i będę miał jakiś wyznacznik jak dmuchać te gumy. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi