Borsuczy Napisano 15 Kwietnia 2018 Napisano 15 Kwietnia 2018 Cześć. Jest ktoś w Białymstoku, kto ma jakiś porządny, precyzyjny manometr, który mógłby pożyczyć? Chcę sprawdzić działanie manometru w pompce, żeby wiedzieć czy można się nim sugerować czy nie. Głupia sprawa, ale nie wiem jak to lepiej rozwiązać. Mam dwa manometry i różnie pokazują. Chcę tylko pożyczyć, nie kupić, następnego dnia mogę oddać. Cytuj
Tatanka Napisano 15 Kwietnia 2018 Napisano 15 Kwietnia 2018 Możesz podjechać na stację paliw i tam sprawdzić na kompresorze. Cytuj
Borsuczy Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor Napisano 15 Kwietnia 2018 A da to miarodajny wynik? Precyzyjne są te manometry na stacjach paliw? Cytuj
Borsuczy Napisano 17 Kwietnia 2018 Autor Napisano 17 Kwietnia 2018 Ok, to podjadę kilka razy z różnymi ciśnieniami i będę miał jakiś wyznacznik jak dmuchać te gumy. Dzięki za info Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi