Gracek112 Napisano 14 Kwietnia 2018 Napisano 14 Kwietnia 2018 Witam, z góry mowię, że jestem laikiem w kwestii zakupu roweru. Mam 179cm wzrostu, 63kg wagi. W sezonie jeżdzę około 1500km 90% po asfalcie. Poszukuję roweru (nowego) z kołami w rozmiarze 28. Jak najmniej skomplikowanego, wiem, że w tym budżecie (1200zł) cudów nie będzie. Znalazłem takie modele (nie wiem jak rozmiar ramy przekłada się na mój wzrost): Rower 1 Rower 2 Rower 3 Rower 4 Rower 5 Może polecacie coś innego w tej kwocie? Cytuj
Pablo59 Napisano 15 Kwietnia 2018 Napisano 15 Kwietnia 2018 Kands alfa city 3x8 ZE SZTYWNYM WIDELCEM (odpuść pseudoamortyzatory do swoich potrzeb !!! ) poniżej 1000 zł. rama 19" Za to co zostanie kup od razu porządny łańcuch (albo i dwa) i wymień na starcie... Jak się uprzesz na "amortyzator" to lazaro senatore v2 (3x8 na acerze) lub vellberg discover 1.1 ALE O TYM WSZYSTKIM DZIESIĄTKI RAZY TU JUŻ BYŁO ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi