Gracek112 Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Witam, z góry mowię, że jestem laikiem w kwestii zakupu roweru. Mam 179cm wzrostu, 63kg wagi. W sezonie jeżdzę około 1500km 90% po asfalcie. Poszukuję roweru (nowego) z kołami w rozmiarze 28. Jak najmniej skomplikowanego, wiem, że w tym budżecie (1200zł) cudów nie będzie. Znalazłem takie modele (nie wiem jak rozmiar ramy przekłada się na mój wzrost): Rower 1 Rower 2 Rower 3 Rower 4 Rower 5 Może polecacie coś innego w tej kwocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Kands alfa city 3x8 ZE SZTYWNYM WIDELCEM (odpuść pseudoamortyzatory do swoich potrzeb !!! ) poniżej 1000 zł. rama 19" Za to co zostanie kup od razu porządny łańcuch (albo i dwa) i wymień na starcie... Jak się uprzesz na "amortyzator" to lazaro senatore v2 (3x8 na acerze) lub vellberg discover 1.1 ALE O TYM WSZYSTKIM DZIESIĄTKI RAZY TU JUŻ BYŁO ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi