jaro00 Napisano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Witam, chciałbym odnowić swój rower i mam pytanie takie czy da się w rowerze zmienić miejsce prowadzenia linek w sensie to co zaznaczyłem na zdjęciu przespawać na dół pod górną ramę, na ramie niekomfortowe to dla mnie mocno ociera i chciałbym poprowadzić linki pod spodem ? czy jest taka możliwość ? czy nie będzie z tego powodu problemów ze "zmianą biegów" czy też hamowaniem? jakieś przeciwwskazania czy może lepiej zostawić jak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Kwietnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Nawet nie myśl o "przespawaniu". Kupujesz takie mocowania: http://allegro.pl/mocowanie-prowadzenie-pancerza-accent-gripper-iii-i7078499021.html naklejasz i możesz wtedy zamocować jak chcesz, tylko linki dęba musiały być w pełnym pancerzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.