Bielson Napisano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Cześć, jeśli jesteś z KK i chciałbyś czasem się wybrać na wypady np. opole lub dalej to pisz śmiało. Jeżdżę amatorsko, nie jestem typowym kolarzem. 21lat ( z wyglądu 15 ) Jestem z Raszowej ( 5 km od kędzierzyna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszon Napisano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Cześć jestem z okolic KK (15 km) też jeżdże amatorsko nie zależy mi na średniej. Rowerem crosowym 20 lat moge się wybrać na jakiś wypad ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielson Napisano 18 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 W dniu 16.04.2018 o 18:33, tomaszon napisał: Cześć jestem z okolic KK (15 km) też jeżdże amatorsko nie zależy mi na średniej. Rowerem crosowym 20 lat moge się wybrać na jakiś wypad ;d to polecam grupkę na fb: Rowerowi zajawkowicze - Kędzierzyn-Koźle, gdzie co niedziele są organizowane wypady na których można poznać fajnych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.